Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το ΜΒA’s Society σε συνεργασία με το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνουν το Business Week 2024. Φέτος γιορτάζουμε ένα σπουδαίο ορόσημο – 30 χρόνια που δημιουργούμε και διαμορφώνουμε το μέλλον των επιχειρήσεων! 

📅 20-24 Μαΐου

🕒 18.00 – 21.00

📍 Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πορτοκαλί Αμφιθέατρο

Το Business Week 2024 αποτελεί ένα χώρο συνάντησης όπου έμπειροι επαγγελματίες και στελέχη, θα συμμετέχουν σε πάνελ, για να μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες.

Φέτος στο Business Week θα έχετε την ευκαιρία να:

🚀 Εξερευνήστε τον υπέροχο κόσμο της επιχειρηματικότητας 

🌍 Ταξιδέψτε στον διαφορετικό κόσμο του επιχειρηματικού τουρισμού και να ανακαλύψτε νέες προοπτικές

💡 Αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με στρατηγικές συμβουλευτικής που προωθούν την καινοτομία

📈 Ξεκλειδώστε τη δύναμη του μάρκετινγκ στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας.

⚡️ Εξερευνήστε τις τελευταίες τάσεις στην ενέργεια και τη βιωσιμότητα, που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων

🎉 Για τον εορτασμό των 30 χρόνων θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να γιορτάσουμε μαζί τη πορεία της κοινότητας, στο γκαλά που θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου μετά το πέρας του συνεδρίου.

Είναι μία αφορμή για την κοινότητά μας να γιορτάσει τη πορεία της και να ενδυναμωσει την σύνδεση μεταξύ των αποφοίτων και των φοιτητών του Πανεπιστημίου.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά δικτύωσης, με συναδέλφους, καθηγητές και στελέχη από διάφορους τομείς της επιχειρηματικότητας. 

Εγγραφείτε για την εκδήλωση μας στο σύνδεσμο και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδριου και τους ομιλητές μας.

#WeShapeOurFuture