Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Παρακάτω σας παραθέτουμε το σύνδεσμο για τις εξετάσεις του μαθήματος Διοίκηση Ανθρώπινου Παράγοντα σε Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Microsoft Teams.

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NzcxZTkxZDEtYjAxYi00ZWYwLTljODQtNmMwNjc3NjQ1YjIw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22d9c8dee3-558b-483d-b502-d31fa0cb24de%22%2c%22Oid%22%3a%22d3f9c6e1-9cd5-4b63-8b16-15cfa605c60e%22%7d

Για την ταυτοποίησή σας παρακαλείστε να εισέλθετε στο παραπάνω link στις 11.00, για να πραγματοποιηθεί  ταυτοποίηση πριν την έναρξη των εξετάσεων. Παρακαλείσθε να έχετε διαθέσιμη την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα και ανοιχτή την κάμερα σας για την ταυτοποιήση.

Η εξέταση θα γίνει μέσω eclass.

Τα θέματα των εξετάσεων θα αναρτηθούν στο στο e-class στην ενότητα Εργασίες και θα είναι ορατά σε εσάς την ώρα έναρξης της εξέτασης, όπως αυτή εμφανίζεται στο πρόγραμμα των εξετάσεων. Παρακαλείστε να απαντήσετε τα θέματα σε κόλλα, χειρόγραφα και να τα αναρτήσετε ως pdf ή φωτογραφία ή ως σκαναρισμένο αρχείο πριν τη λήξη της εξέτασης στη συγκεκριμένγ ενότητα στο e-class. Παρακαλώ πολύ προσοχή στο μέγεθος του αρχείου/αρχείων (όχι πάνω από 10MB στο σύνολο τους). (Θα έχετε τη δυνατότητα να ‘ανεβάσετε’ μέχρι 10 αρχεία (πχ. 10 σελίδες ξεχωριστά- αν δεν τις ενώσετε όλες σε ένα αρχείο). Παρακαλώ πολύ υπολογίστε και το χρόνο ανάρτησης των απαντησεών σας γιατί με τη λήξη της εξέτασης θα κλείσει και το σύστημα στο e-class. Εάν ανεβαίνουν πολλές απαντήσεις ταυτόχρονα μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στο σύστημα- ειδικά προς το τέλος της εξέτασης.  

Για την ώρα και ημέρα εξέτασης συμβουλευτείτε το πρόγραμμα των εξετάσεων από τη σελίδα του τμήματος.

Παρακαλούμε για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης να έχετε προηγουμένως συμβουλευτεί τις «Οδηγίες προς τους φοιτητές και βοηθητικά αρχεία για τη διεξαγωγή των εξ αποστάσεως εξετάσεων» του Πανεπιστημίου μας.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι. 

Η διδάσκουσα Επίκουρη Καθηγήτρια, 

Α.Π.Χυτήρη