Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές του Τμήματος ότι οι αξιολογήσεις των μαθημάτων από το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024 και εφεξής θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Αφιερώστε λίγο χρόνο και πραγματοποιήστε την αξιολόγηση των μαθημάτων σας χρησιμοποιώντας το sis portal. Οι αξιολογήσεις θα κλείσουν στις 12/1/2024.

Οδηγίες μπορείτε να δείτε εδώ: modip_student_manual Η αξιολόγηση γίνεται ανώνυμα. Μόλις ταυτοποιήσετε την ιδιότητα του φοιτητή στο sis portal πατάτε αξιολόγηση στο αριστερό μενού, κάτω κάτω, και μεταφέρεστε στο πληροφοριακό σύστημα της ΜΟΔΙΠ (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του
Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικά tips:

Όταν αξιολογήσετε ένα μάθημα σιγουρευτείτε ότι έχετε πατήσει κάτω κάτω την καταχώρηση της αξιολόγησής σας. Αν δεν πατήσετε καταχώρηση, δεν θα καταγραφούν οι απαντήσεις σας.

Οι καθηγητές έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα των μαθημάτων τους και μέσους όρους τμήματος μόνο όταν ολοκληρωθεί η αποστολή της βαθμολογίας στη γραμματεία, στο τέλος της εξεταστικής.

Το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο σας δίνει την ευκαιρία να αποτυπωθεί η γνώμη σας. Οι αξιολογήσεις μαθημάτων συγκεντρώνουν πολύτιμες πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν τους διδάσκοντες να βελτιώσουν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του μαθήματος. Γι’ αυτόν τον λόγο όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός συμμετοχής τόσο πιο χρήσιμα και ουσιαστικά είναι τα αποτελέσματα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχετε μόνο στα ερωτηματολόγια των μαθημάτων που
έχετε δηλώσει.

Αξιολόγηση κάθε μαθήματος γίνεται μόνο μια φορά. Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε 2η φορά το ίδιο μάθημα.

Αν επιθυμείτε να έχετε δει νωρίτερα το ερωτηματολόγιο βάσει του οποίου θα κάνετε την αξιολόγησή σας, παρακαλούμε δείτε πρότυπο της ΕΘΑΑΕ (Νέο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης μαθήματος) Είναι πολύ σημαντική η ανατροφοδότηση που παίρνουμε από εσάς και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή σας!

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ