Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Καραολή & Δημητρίου 80
185 34 Πειραιάς
Τηλ. 210 4142000
http://www.unipi.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πειραιάς, 27-3-2023

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές-φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου ότι παρατείνεται το διάστημα για την υποβολή δηλώσεων μαθημάτων (υποχρεωτικών και μαθημάτων επιλογής), εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 έως τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. Η ανωτέρω προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι οριστική.

Μόλις υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων πατώντας το πεδίο «Υποβολή δήλωσης», η δήλωση είναι διαθέσιμη για οριστικοποίηση από τη Γραμματεία. Από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί από τη Γραμματεία τυχόν αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν.

Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης από τη Γραμματεία, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν τα συγγράμματα για τα μαθήματα που έχουν δηλώσει, στο δικτυακό χώρο δήλωσης συγγραμμάτων www.eudoxus.gr. Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι

των φοιτητών που χρησιμοποιούν στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Ιδρύματος.

Γίνεται γνωστό στους επί πτυχίω φοιτητές- φοιτήτριες (εισακτέοι από το ακαδ. έτος 2018 και παλαιότερα) οι οποίοι δύναται, εκτός από τη δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου, να υποβάλλουν δήλωση και για τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου (υποχρεωτικά και επιλογής) ότι παρατείνεται επίσης το διάστημα υποβολής δηλώσεων έως τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. Η ανωτέρω προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι οριστική.

Πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις θα παρέχουν οι Γραμματείες των Τμημάτων (Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή 11.30-14.00)

Από το Πανεπιστήμιο