Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πειραιάς, 31/10/2022

                                              

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘέμαΚατατάξεις πτυχιούχων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Σύμφωνα με την από 11/05/2022 απόφαση της Προσωρινής Συνέλευσης του Τμήματος, οι κατατάξεις των πτυχιούχων του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 θα γίνουν με εξετάσεις στα κάτωθι μαθήματα:

1. Εισαγωγή στον Τουρισμό

2. Επιχειρηματική Στατιστική

3. Διοίκηση Ανθρώπινου Παράγοντα σε Τουριστικές Επιχειρήσεις

Το ποσοστό των κατατάξεων των πτυχιούχων Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) καθώς και των κατόχων πτυχίων ανωτέρων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων κάθε ακαδημαϊκού έτους σε κάθε Τμήμα Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Οι πτυχιούχοι όλων των κατηγοριών κατατάσσονται στο Α’ εξάμηνο σπουδών με χρέωση των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών 2022-2023 και αναγνώριση των τριών (3) μαθημάτων  που εξετάστηκαν για την κατάταξή τους.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών:

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά για τις κατατακτήριες εξετάσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος (ts-secr@unipi.gr) από 1-15 Νοεμβρίου 2022.

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Αντίγραφο Α.Δ.Τ.
  3. Αντίγραφο πτυχίου με γενικό βαθμό
  4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας

Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.

Xρόνος εξετάσεων

Η κατάταξη πτυχιούχων θα γίνει κατόπιν εξετάσεων, οι οποίες θα διενεργηθούν από 1-20 Δεκεμβρίου 2022.

Για το πρόγραμμα εξετάσεων των μαθημάτων (ημέρες-ώρες) θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι με νέα ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ