Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

[:el]

Η επίσκεψη φοιτητών στον «Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς» στα πλαίσια του μαθήματος «Τουρισμός και Διαχείριση Κρίσεων» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου 2022.

Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν τα κινητά τους τηλέφωνα στο caga@unipi.gr σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επικοινωνία.

Οι φοιτητές θα αναχωρήσουν με πούλμαν του τμήματος Τουριστικών Σπουδών στις 10.00 από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς).H ώρα επιστροφής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υπολογίζεται γύρω στις 13.00.

Σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές επιθυμούν να μετακινηθούν με  δικό τους μεταφορικό μέσο, παρακαλούνται να ενημερώσουν στο caga@unipi.gr. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε., Ακτή Μιαούλη 10, 18538 Πειραιάς : https://goo.gl/maps/H4B47srEHWT2 (σημείο συνάντησης με όσους από εσάς έρθουν με δικό τους μέσο).

Εάν κάποιοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετέχουν στην επίσκεψη αλλά δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να δηλώσουν καθότι υπάρχει κάποιος αριθμός αδιάθετων θέσεων.

 

Οι Διδάσκοντες:

Επίκουρος Καθηγητής Σωτήρης Βαρελάς

Διδάκτωρ Χρύσα Αγαπητού

[:]