ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥOUTH EMPOWEREDΤΟΥ KARIERA.GR ΜΕ ΤΗΝ COCA-COLA ΤΡΙΑ ΈΨΙΛΟΝ

To kariera.gr στο πλαίσιο συνεργασίας μας με την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas υποστηρίζει το πρόγραμμα “Youth Empowered”, το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας για νέους ανθρώπους από 18-30 ετών.

Σήμερα, οι νέοι, οι γυναίκες και οι επαγγελματίες του κλάδου HoReCa είναι ανάμεσα στα κοινά που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία, ενώ καλούνται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Μέσω του kariera.gr – Στρατηγικός Συνεργάτης του προγράμματος για το 2021- η Coca-Cola θέτει ως στόχο την ενδυνάμωση/ κατάρτιση 10.000 ατόμων με δεξιότητες του αύριο, για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η επίτευξη αυτού το στόχου θα πραγματοποιηθεί μέσω του ανανεωμένου υλικού που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα και περιλαμβάνει:

  • 25 e-learnings (με θεματολογία προσανατολισμένη στον κλάδο του HoReCa, στην Επιχειρηματικότητα, στην Απασχολησιμότητα καθώς και στα πιο περιζήτητα Soft Skills στην αγορά εργασίας)

Παράλληλα, θα διεξαχθεί ο 1ος κύκλος των Live Webinars από τις 29/03 μέχρι τις 31/3 και απευθύνεται σε νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο του HoReCa.

Περισσότερες Πληροφορίες

Youth_Empowered