ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020 – 2021

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
http://www.unipi.gr

Πειραιάς, 2 Μαρτίου 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές – φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου ότι, οι δηλώσεις για τα υποχρεωτικά μαθήματα και για τα μαθήματα επιλογής εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, θα υποβάλλονται από 3 έως και 19 Μαρτίου 2021 ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας πληροφόρησης φοιτητών http://students.unipi.gr/ με χρήση του ιδρυματικού λογαριασμού του κάθε φοιτητή.

H εγγραφή/δήλωση μαθημάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δήλωση συγγραμμάτων και τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις θα παρέχουν οι Γραμματείες των Τμημάτων στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα κάθε Τμήματος.

Σημειώνεται ότι, οι φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στα αντίστοιχα μαθήματα στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που χρησιμοποιεί το τμήμα τους (gunet2.cs.unipi.gr για το Τμήμα Πληροφορικής, evdoxos.ds.unipi.gr για το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και eclass.unipi.gr για τα υπόλοιπα Τμήματα).

Επίσης, για τα μαθήματα τα οποία διεξάγονται μέσω του Microsoft Teams, οι φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στην αντίστοιχη ομάδα μαθήματος, σύμφωνα με τις οδηγίες που ανακοινώνονται στο website του Τμήματος ή/και την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι, για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του Ιουνίου οι φοιτητές θα πρέπει εγκαίρως να έχουν πραγματοποιήσει τη δήλωση μαθημάτων, να διαθέτουν ενεργό ιδρυματικό λογαριασμό και να έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στις πλατφόρμες ασύγχρονης (eclass/evdoxos/gunet2) και σύγχρονης (π.χ Teams) τηλεκπαίδευσης που χρησιμοποιεί το Τμήμα τους.

Διεύθυνση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας