ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” ΚΑΙ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ”

Οδηγίες Παρακολούθησης Μαθήματος μέσω Webex

Για να παρακολουθήσετε όποιο μάθημα έχετε δηλώσει ή θα δηλώσετε έως τις 26/10 και θέλετε να το παρακολουθήσετε, θα πρέπει αρχικά να εγγραφείτε στο eclass του μαθήματος στη διεύθυνση eclass.unipi.gr. Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε στην εγγραφή σας στο eclass θα λαμβάνετε το σύνδεσμο για την παρακολούθηση του μαθήματος.

Θα λάβετε στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μήνυμα από τον καθηγητή του κάθε μαθήματος με το σύνδεσμο (meeting link) για την παρακολούθηση του μαθήματος. Την ημέρα και ώρα του μαθήματος αντιγράφετε στον Chrome το σύνδεσμο και πατάτε Enter. Την πρώτη φορά που θα κάνετε αυτή τη διαδικασία, μόλις ανοίξει το link θα σας προτρέψει να εγκαταστήσετε το αρχείο webex.exe (Click here to install webex.exe). Το επιλέγετε και μόλις εγκατασταθεί εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο

Στο πεδίο Full name θα γράψετε τον αριθμό μητρώου σας, μαζί με το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά, π.χ. Δ-20555 Παπαδόπουλος Μάριος. Στο πεδίο Email address σημειώνετε τη διεύθυνση Email στην οποία έχετε λάβει την πρόσκληση. Επιλέγετε Next. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε Join Meeting.

Στη συνάντηση θα έχετε κλειστή την κάμερα και το μικρόφωνο σας και μπορεί να τα ανοίξετε σύμφωνα με τις υποδείξεις του καθηγητή. Απαγορεύεται ρητά η με οποιονδήποτε τρόπο καταγραφή (βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση κ.α. ) των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας.

Οδηγίες στα αγγλικά μπορείτε να βρείτε εδώ: