ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
& ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Τμήμα Προπτυχιακών Σπουδών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πειραιάς, 18 Οκτωβρίου 2018

Θέμα: Εγγραφή των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Καλούνται οι εισαγόμενοι στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους οι ίδιοι, ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει έλεγχος, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Για τον έλεγχο και την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι εισαγόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις Γραμματείες των Τμημάτων τους από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και κατά τις ώρες 9.00-11.00.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή τους, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.unipi.gr/unipi/images/various/dieuth_spoudwn/DELTIO_TYPOY_gia_AP OTELESMATA_5_2018.pdf

Από τη Διεύθυνση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας