Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι το 2ου Forum Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, και θα ήταν καλό να παρευρεθείτε, ως φοιτητές του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αποκομίζοντας ιδιαίτερα οφέλη .

Παρακαλούμε όπως βρείτε επισυναπτόμενο το αναλυτικό μας πρόγραμμα. Στην ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθούν B2C συναντήσεις ανάμεσα σε Στελέχη από τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού κορυφαίων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα, με νέους, υποψήφιους εργαζόμενους και στελέχη, καθώς και σπουδαστές Τουριστικών Τμημάτων.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμιναριακά Εργαστήρια (Workshops), τα οποία θα παρουσιαστούν από επαγγελματίες υψηλής τεχνογνωσίας και ο απώτερος σκοπός αυτών είναι η ανάλυση και η παρουσίαση πρακτικών λύσεων σε μείζονα θέματα που αφορούν κυρίως την εξέλιξη και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα του Τουρισμού. Το περιεχόμενο των Workshops, έχει ως στόχο να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες, που έχουν ανάγκη εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να ενημερωθούν για νέες τάσεις  και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες.

Με την εκτίμηση ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσα αυτή τη συλλογική προσπάθεια, αναμένω τη θετική σας ανταπόκριση.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών

 

Νικόλαος Γεωργόπουλος

Καθηγητής


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FORUM 25JAN 15.1 Συμμετοχή_στο_2ο_Φόρουμ_Ανθρώπινου_Δυναμικού_στην_Ξενοδοχειακή_Βιομηχανία