Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 Πειραιάς, 15 Οκτωβρίου 2020

Επιχειρηματικές Προσομοιώσεις – Παίγνια» – Παρακολούθηση μέσω Webex

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές του τμήματος Τουριστικών Σπουδών 7ου Εξαμήνου ότι το eclass του μαθήματος «ΤΣΚ703 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ – ΠΑΙΓΝΙΑ» είναι διαθέσιμο στην λίστα μαθημάτων του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών με τίτλο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ – ΠΑΙΓΝΙΑ (ODE326). Η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων είναι κάθε Δευτέρα, 16.00 – 19.00, όπως έχει διευκρινιστεί σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Για την παρακολούθηση θα πρέπει αρχικά να εγγραφείτε στο προαναφερόμενο eclass του μαθήματος στη διεύθυνση eclass.unipi.gr. Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε στην εγγραφή σας στο eclass θα λαμβάνετε το σύνδεσμο για την παρακολούθηση του μαθήματος.

Την ημέρα του μαθήματος ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του μαθήματος (meeting link) θα αναρτάται με ανακοίνωση στο eclass του μαθήματος. Ταυτόχρονα θα λαβετε στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (που έχετε δηλώσει στο eclass), μήνυμα από τον διδάσκοντα με το περιεχόμενο (σύνδεσμο) της ανακοίνωσης. Aντιγράφετε τον σύνδεσμο στον Chrome και πατάτε Enter.

Την πρώτη φορά που θα κάνετε αυτή τη διαδικασία, μόλις ανοίξει το link θα σας προτρέψει να εγκαταστήσετε το αρχείο webex.exe (Click here to install webex.exe). Το επιλέγετε και μόλις εγκατασταθεί εμφανίζεται παράθυρο με τίτλο “Enter your information”. Στο πεδίο Full name θα γράψετε τον αριθμό μητρώου σας, μαζί με το ονοματεπώνυμό σας στα ελληνικά, π.χ. Δ-20555 Παπαδόπουλος Μάριος. Στο πεδίο Email address σημειώνετε τη διεύθυνση email στην οποία έχετε λάβει την πρόσκληση. Επιλέγετε Next. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε Join Meeting.

Στη συνάντηση θα έχετε κλειστή την κάμερα και το μικρόφωνο σας και μπορεί να τα ανοίξετε σύμφωνα με τις υποδείξεις του καθηγητή. Απαγορεύεται ρητά η με οποιονδήποτε τρόπο καταγραφή (βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση κ.α. ) των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο email askotis@unipi.gr .

 

Από το Γραφείο του Διδάσκοντος

 

«Επιχειρηματικές Προσομοιώσεις – Παίγνια» – Παρακολούθηση μέσω Webex