Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αγαπητοί φοιτητές του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών,

Το Εργαστήριο Επιχειρηματικοτήτας του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (ΒΣΑΣ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διενεργεί  Έρευνα που διεξάγεται ταυτόχρονα σε περισσότερα από 3000 Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο με σκοπό να καταγραφούν οι προθέσεις των φοιτητών σχετικά με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα. (Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.guesssurvey.org).

Θα ήθελα να συμμετέχετε στην έρευνα προκειμένου να βοηθήσετε στην καταγραφή της στάσης των φοιτητών απέναντι στην επιχειρηματικότητα, ώστε να αποτυπωθούν και οι απόψεις των φοιτητών του Τμήματός μας.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο εδώ: https://tinyurl.com/g21-greece

Καλό είναι να απαντήσετε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις (δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις). Οι απαντήσεις είναι απολύτως εμπιστευτικές και η ταυτότητα των συμμετεχόντων θα παραμείνει ανώνυμη.

H έρευνα φέτος πραγματοποιείται με ευγενική χορηγία της εταιρείας ISOMAT-παραγωγής Δομικών, Χημικών Υλικών & Κονιαμάτων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιοποιηθούν από το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας του Τμήματος ΒΣΑΣ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας τους από την ομάδα των ερευνητών.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας!

 

Καθηγητής Νικόλαος Β. Γεωργόπουλος

Πρόεδρος Τμήματος Τουριστικών Σπουδών