Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Το ​MIT Enterprise Forum Greece και το ​Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του “​MITEF Greece Startup Competition 2021​” που θα πραγματοποιηθεί την ​Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 14:00-15:00​.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση με υποχρεωτική εγγραφή ​εδώ​.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το διαγωνισμό “​MITEF Greece Startup Competition 2021​”,πουστοχεύειστηδυναμικήανάπτυξηνεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι ομάδες που θα βραβευθούν, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του ​MIT Enterprise Forum​. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 θεματικές ενότητες: «General»​, ​«Energy» και «Maritime»​.

Τα ​Ελληνικά Πετρέλαια​, για 3η συνεχή χρονιά είναι ο αποκλειστικός χορηγός της θεματικής ενότητας «Energy Track​»​, ​στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ σχετικά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της ενέργειας​.

Την παρουσίαση θα ανοίξουν με ένα σύντομο καλωσόρισμα οι

  • Μαρία Οικονόμου​, Υπεύθυνη Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας, Γραφείο Διασύνδεσης ΠΑ.ΠΕΙ.
  • Ανδρόνικος Καλίρης​, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Γραφείο Διασύνδεσης ΠΑ.ΠΕΙ.
  • Γεράσιμος Σπυριδάκης,​ Πρόεδρος, MITEF Greece

 

Παρουσιάσεις

  • Βασίλης Παπακωνσταντίνου​, Αντιπρόεδρος, MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το διαγωνισμό 2021 και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.
  • Σάββας Σαββάκης, Co-founder & CTO της εταιρείας The Sarm Project & Νικητής του ​‘Energy Track’, ​Startup Competition 2020, θα μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού στην ανάπτυξη και προώθηση της επιχείρησης του.
  • Δρ. Τζένη Λειβαδάρου​, Μηχανικός Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, θα αναφερθεί στο ρόλο και τη συνεισφορά του ομίλου στον διαγωνισμό.

 

Την παρουσίαση θα συντονίζει η ​Αντιγόνη Μολοδάνωφ​, Εκτελεστική Διευθύντρια του MITEF Greece. Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και θα απαντηθούν τα ερωτήματα του κοινού.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν αίτηση, μπορούν ​να επισκεφθούν τους κάτωθι συνδέσμους:

MITEF Greece Startup Competition 2021, General Track​

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή ​εδώ​.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΜΙΤ Enterprise Forum Greece: ​Στέβη Τζαμουράνη, 216 900 2981, stzamourani@mitefgreece.org