Τμήμα Τουριστικών Σπουδών | Πανεπιστήμιο Πειραιώς

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας
Τηλ.: 2104142089, 2104142065
E-mail:foitmer@unipi.gr

Πειραιάς, 17 Φεβρουαρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Σίτιση φοιτητών/τριών Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 – Επανυποβολή αίτησης με δικαιολογητικά.

 

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/τριες που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για δωρεάν σίτιση για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και τους έχει ζητηθεί η προσθήκη επιπλέον δικαιολογητικών ή η προσκόμισή τους με φυσική παρουσία (αλλοδαποί), ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέχρι 27/02/2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Είναι απαραίτητο να υποβληθεί η αίτησή σας για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία επεξεργασίας της από την αρμόδια υπηρεσία (κατάσταση αίτησης: «Οριστικοποιημένο από φοιτητή»).

Αιτήσεις που παραμένουν σε κατάσταση «Πρόχειρο» και δεν έχουν υποβληθεί εντός των καθορισμένων ημερομηνιών δεν λαμβάνονται υπόψη.

Στην περίπτωση που ζητηθεί διόρθωση / προσθήκη δικαιολογητικών (κατάσταση αίτησης: «Επανυποβολή με δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή» πρέπει οπωσδήποτε, μετά την επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών, να κάνετε προεπισκόπιση της αίτησης και στη συνέχεια ΥΠΟΒΟΛΗ ).

Τα αρχεία που επισυνάπτονται πρέπει να έχουν μέγιστο μέγεθος αυτό που αναγράφεται δίπλα σε κάθε κατηγορία πεδίου (έως 2ΜΒ ή έως 3ΜΒ).

Σε περίπτωση που τα αρχεία σας είναι μεγαλύτερα:

α) τα σαρώνετε εκ νέου ασπρόμαυρα και με χαμηλότερη ανάλυση (έως 150 dpi) ή τα μετατρέπετε σε αρχεία χαμηλότερης ανάλυσης (χρησιμοποιώντας αντίστοιχο tool στον υπολογιστή ή εφαρμογή κινητού)

β) αν το πρόβλημα παραμένει κάνετε την αίτησή σας από διαφορετικό browser (π.χ. Firefox αντί Chrome).

 

Αναλυτικά, για τις οδηγίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για δωρεάν σίτιση πατήστε εδώ:

 

Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

 

6-anakoinosi_gia_sitisi_2019-2020_symplhrwmatika_dikaiologithka